Nesrin Uçmaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : (216) 641 99 60
WEB https://numtal.meb.k12.tr
Adres : Hamidiye mh. Ulubatlı Hasan Cd. Yeşilbahçe sk. No5/1 Çekmeköy/İst. ÇEKMEKÖY / İSTANBUL
VİZYON : Okulumuzu bölgenin en seçkin okulu haline getirip, gerek akademik gerek kültürel gerekse de sportif alanda ilçemizin öncüsü haline getirmektir.
MİSYON : Kendini tanıyan, kendi tarzını geliştiren, ne yapmak istediğini bilen, sorumluluğu yüksek, işbirliğine, yeniliğe, değişime açık, katılımcı, Atatürk ilkelerine bağlı ve ülkemizi yarınlara taşıyacak kuşakları yetiştirmek eğitim sistemimizin mevcut misyonudur
BAŞARILAR : istanbul il spor müsabakaları kız halter ve bilek güreşi 1.2.3.lüklerimiz vardır.İstanbul ili foroğraf yarışmasında 5 mansiyon ödülümüz vardır.ilçe afiş yarışmasında 1.3.ü lük derecemz vardır.

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : Giriş: 08.30 Çıkış: 15.45/16.40
Isınma : DOĞALGAZ-KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ÜSKÜDARDAN 9Ş-9Ç KADIKÖYDEN 14ÇK BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE, AYRICA KADIKÖY VE ÜSKÜDARDAN SARI DOLMUŞLARLA ULAŞIM SAĞLANABİLİR
Yerleşim Yeri : ÇEKMEKÖY HAMİDİYE MAHALLESİ, YEŞİLBAHÇE SK. NO:1
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ ÇEKMEKÖY İLÇE MERKEZİNDEDİR İL MERKEZİNE 14 KMDEDİR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Futsal, Badminton, Basketbol takımları çalışmalarını sürdürmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK FUARIMIZ YAPILDI.ANAOKULUMUZDA ROBOTİK KODLAMA ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları : MESLEK LİSESİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ,ÇEKMEKÖY AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA ÇABA PROJESİ DEVEM ETMEKTEDİR.E-TWİNNİNG AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ ALMIŞTIR.